Amikor house partyt tartottam (hogy menő legyek ezzel a kifejezéssel:P:P), akkor a hidegtálak mellett mézes-mustáros csirkét készítettem rizzsel. Na mit mondjak.. ha nem lett volna zseniális, akkor most nem írnám itt a receptet (persze könnyű nekem, hiszen gyengém a csirke) :)

Hozzávalók:

40 dkg csirke- vagy pulykamell
4 dl tejszín
1 db tojássárgája
1 csapott ek liszt
margarin
5 ek méz
5 ek mustár
pici ecet
2 kk só
1 ek cukor
csipet bors, bazsalikom

Elkészítés:

A húst felkockázzuk, és olívaolajon megsütjük, közben sózzuk borsozzuk. Amíg ez rotyog (najó, egy kicsit vicces ez a szó:D:D), simára keverjük a többi hozzávalót egy tálban. Ha a hús elkészült, ráöntjük a szószt, ls addig főzzük össze őket, amíg a szósz sűrűsödni kezd (na itt jött el az a pillanat, hogy megkordult a gyomrom es tényleg kívánom, pedig 1 hete hagytam abba a 9 napos léböjtöt és azóta nem igazán van étvágyam).


 

 

 

Szerző: .coco-  2010.04.26. 22:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocofoz-cocosut.blog.hu/api/trackback/id/tr911954249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása